Omgeving

Meetjesland… maak het mee!

De toeristische Oost-Vlaamse Regio tussen de kunststeden Brugge en Gent — grenzend aan Zeeuws-Vlaanderen en het Brugse Ommeland — grenzend aan Nederland en West-Vlaanderen.

Vlakbij ’t Klein Burkelhof vind je de uitgestrekte bossen het Burkelbos, het landsschapspark Drongengoed en Het Lippensgoed-Bulskampveld. In het Noorden vind je het unieke Krekengebied en de Damse Polders tot aan de zee. Dit maakt van het Meetjesland een uitstekend fiets- en wandelparadijs: vlak, bos, maïs- en weiland, dreefjes en veel kronkelende landelijke weggetjes, lange rijen ruisende populieren, knoestige wilgen.

We zijn gelegen op de fietsknooppunten van het Meetjesland, het Brugse Ommeland én  Zeeuws-Vlaanderen! Op fietsafstand van Brugge, Damme, Sluis en de kust Knokke en Cadzand.

Onthaasten, rusten, genieten, ontspannen, verwennen… Je maakt het allemaal mee in het Meetjesland!

Maldegem

Maldegem is een landelijk en meest noordwestelijk gelegen gemeente van Oost-Vlaanderen. In de gemeenten Maldegem, Adegem, Kleit, Donk en Middelburg (samen Maldegem) zijn landelijke rust en schoonheid troef. Maar Maldegem heeft veel verborgen schatten, leuke tuinen, kleine gezellige musea, delicatessen en streekgerechten om duimen en vingers bij af te likken. Verwondering en plezier zijn in Maldegem verzekerd. Wedden dat ook u terugkomt?